Hjemmetjenester

Har du eller dine nærmeste behov for hjelp i eller utenfor hjemmet? Vi kan gjøre dagene dine tryggere, lettere og hyggeligere.

Det er ingen selvfølge at alle mennesker har nær familie eller venner rundt seg som kan hjelpe til med daglige gjøremål, eller kan tilfredsstille behovet for meningsfulle aktiviteter. Vi organiserer slik at du så langt som mulig kan bo og leve selvstendig i ditt eget hjem.

 • Abri Dialogue ønsker å legge til rette for en enklere hverdag for folk som trenger en hjelpende hånd.
 • Abri Dialogue kan tilby tjenester som bidrar til et mer sosialt liv og et mer verdig innhold i hverdagen.

Sammen skaper vi det gode liv. Vi er opptatt av at du skal få gode opplevelser.

Rengjøring, stell av hjem og hage
Vi hjelper til med praktisk husarbeid, matvareinnkjøp, matlaging, fellesskap ved måltidene, klesvask, sengetøyskift, snekring og rydding i hus og hage.

Aktiviteter, sosialt fellesskap
Dagene blir fort lange og kjedelige dersom du ikke lenger har mulighet for å drive med dine vante gjøremål. Vi kan være med på å gjøre hverdagene enklere, tryggere og hyggeligere i utfordrende livsperioder. Kanskje du savner kvalitetstid med de du er glad i, eller du ønsker en å samtalepartner eller besøksvenn? Vi kan komme innom deg for et besøk, eller ringe deg hvis du føler deg ensom og alene.

Turer, reisefølge, trening

 • Følge til butikk, lege, frisør eller kino eller andre kultur-arrangementer.
 • Erfarne reiseverter og omsorgspersoner er personlig reisefølge på ferier eller lengre turer.
 • Personlig trener eller turkamerat.
 • Tur med hunden.

Rådgivning
Trenger du hjelp, råd eller veiledning til noe du syns er vanskelig? Har du behov for hjelp til å skrive en søknad eller, eller har du problemer med å få tak i rette instanser noen ganger. Vi i Abri Dialogue kan hjelpe deg.


Helse- og omsorgstjenester

 • Morgenstell, dusj, bading.
 • Hjelp til å stå opp, legge deg og toalettbesøk.
 • Stell av hår, hud og føtter.
 • Veiledning innen kosthold og ernæring.
 • Veiledning og opplæring slik at du kan mestre oppgaver på egen hånd.

Du velger din assistent!
Velger du våre tjenester vil du få en fast kontaktperson. Kontaktpersonen vil presentere deg for mulige assistenter på bakgrunn av dine ønsker og behov.

Du ønsker deg kanskje en assistent som er flink på tekniske ting, en som er god på rengjøring, en som kan noe om sunn matlaging, eller som liker å reise på tur? Det kan vi hjelpe deg med.

Våre assistenter er voksne omsorgspersoner, med ulik bakgrunn og ulik fagkompetanse. Felles for dem alle er at de er sosiale, blide og omsorgsfulle med et oppriktig ønske om å være til glede og nytte for andre mennesker. Vi jobber for at du skal å få en assistent som har lignende erfaringer eller interesser som deg selv.

Vi er svært opptatt av å finne den assistenten som innehar de kvalitetene du ser etter.

Prisen for disse tjenestene er 498 kroner i timen. Spesielle helsetjenester kan forekomme noe dyrere, men vi kan tilby klippekort og gavekort etter nærmere avtale.

Kontakt oss på telefon 51 65 60 00 eller på e-post [email protected].