Finnerud skal lede Abris satsing på omsorg

Sola kommunes levekårssjef Wendy Finnerud er ansatt i Abri Vekst. Hun skal lede selskapets satsing på omsorg.

Finnerud har i dag stillingen som kommunalsjef for levekår i Sola kommune. Hun har sin første arbeidsdag i Abri mandag 10. april.

Kjartan Dirdal.

– Vi er glade for at Wendy vil være med på denne viktige satsingen. Hun er offensiv, framtidsrettet og ambisiøs. Samtidig har hun solid, faglig tyngde innenfor helse- og omsorgsfeltet, sier administrerende direktør Kjartan Dirdal i Abri Vekst.

Finnerud har hatt stillingen som levekårssjef i Sola siden 2014, før det var hun driftssjef i Kolibri Medical Group. Hun har også vært daglig leder for Colusseumklinikken i Stavanger.

I 2005 ble hun ansatt som leder for Boganes sykehjem, da det ble drevet av Norlandia på oppdrag for Stavanger kommune. Hun har også jobbet på Madserud sykehjem i Oslo.

– Wendys bakgrunn og ledererfaring fra både Sola kommune og ulike private virksomheter, vil gi oss en ny dimensjon i vårt utviklingsarbeid av nye og framtidsrettede tjenester. Vår satsing på eldreomsorg, praktisk hjemmebistand og ulike bo- og omsorgsinstitusjoner er allerede i full gang. Med Wendy om bord vil dette bli intensivert, sier Dirdal.

Abris nye leder for omsorg er utdannet sykepleier ved Høgskolen Stord/Haugesund, med videreutdannelse i helseledelse fra BI.