Bakgrunn

[vc_row][vc_column][engic_title title=»Bakgrunn» line_type=»line» align=»center»][vc_column_text]Selskapet ble grunnlagt i 2002 på bakgrunn av stor etterspørsel etter kompetanse innenfor brukerperspektiv og individets rett på god ivaretaking når sykdom og skade rammer. Grunnlegger av selskapet Drude Berentsen ble gjennom sin kurs- og opplæringsvirksomhet en viktig bidragsyter i utviklingen av brukerstyrte tjenester.

Hovedmålet var å gi offentlige og private organisasjoner en grunnleggende forståelse av BPA, brukerperspektivet og hvordan utøve praktisk empati. Både kommunalt og privat ansatte assistenter ble kurset av Dialogue. Senere ble også BPA-tjenester etablert og utviklet i tråd med grunnleggerens egne erfaringer som bruker og arbeidsleder.

I 2017 inngikk Dialogue i Abri Vekst og endret navn til Abri Dialogue. Abri Vekst er en del av Base Gruppen og har erfaring fra drift av flere asylmottak, kurs- og konferanser, samt en rekke ulike omsorgstjenester.

Base Gruppen utfører gjennom vår egen organisasjon Abri Aid hjelpearbeid blant flyktninger langs den syriske grensen i Libanon.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]